Wednesday, December 4, 2013

Hai, how's life???

Hai hijabeib... How's life?  
hope everything gonna be alright girls :) 
I was too busy with my new Life thingy lately, 
i have a new job, work in new office, move to Jakarta and then move to Bandung,
now, i'm life alone in Bandung, meet new people, new friends, and become family...
And yeahhh Work-life gets busier too, some jobs are really need to finish as soon as posible. 
These Photos taken by my self... when break time in the office :)
 






New Spirit for PERUMNAS; BATCH X

Batch X; we have a factor X, we are the X factor
 


Monday, August 19, 2013

DailyHijab: MyProfile Featured On HijabersMataram Fashion Book





***

My Outfit :
FloweryBlazer by BS House
Lace Dress by BS House
Scarf by @DailyHijab
Accsesoris from @cettascorner
Make Up by InaPariska 
Stylish by Me :)

***

Thankyou so much for HijaberMataram and all committee
photografer : Mailo from SW

Sunday, July 21, 2013

Fashion Inspiration; Ramadhan Kareem

Assalamualaikum
kali ini saya akan memposting beberapa Fashion Style Inpiration untuk gaya kamu di Hari Kemenangan, Idul Fitri nanti....

***
Idul Fitri selalu identik dengan warna putih,
dari hasil browsing saya menemukan beberapa style fashion yang menurut saya "OK" untuk di kenakan di hari raya ...

 Mau tampil dengan pilihan warna yang berbeda???
Pastel Colors bisa jadi pilihan yang tepat...
tapi jika ingin tampil dengan benar-benar beda, you must try to wear Bold Colors, RED maybe...
(pictures:berbagai sumber from Yahoo.com)

Friday, July 5, 2013

Style Inspiration; Pink Ribbon

Assalamualaikum ladies....
i'm back after 2 weeks i have no time to update my blog (huks...)
today, i wanna go to Mall, alone...because Inyi (my litle sister) have some job today,
before go, i wanna share my daily style inspiration (again...)
i wear hijab as a turban (ribbon turban).... 
i think my face look more chubby, holiday make my weight up, hihihi
so, enjoy the show ladies....

 *sorry for the bad resolution of picture, i use my tab camera :( 

 I wear a sweeter,pants,and semi boots shoes for my style today,
i choose to wear a sweeter because Malang so cold outside there...


outfit of the day :
pink knit sweeter - Mango
choco pants - ZARA
shoes - Adorable Project
Hijab as turban - tiedye paris square

My mate everyday :*



Monday, July 1, 2013

It's Mine, It's July

July is the seventh month of the year in the Julian and Gregorian Calendars and one of seven months with the length of 31 days. It was named by the Roman Senate in honor of the Roman general, Julius Caesar, it being the month of his birth. Prior to that, it was called Quintilis.
It is, on average, the warmest month in most of the Northern hemisphere (where it is the second month of summer) and the coldest month in much of the Southern hemisphere (where it is the second month of winter). The second half of the year commences in July. In the Southern hemisphere, July is the seasonal equivalent of January in the Northern hemisphere.
July starts on the same day of the week as April in a common year, and January in leap years. In a common year no other month ends on the same day as July, while in a leap year July ends on the same day of the week as January.
The birthstone for July is a ruby.

(source: wikipedia)

Monday, June 3, 2013

Style Inspiration; Let's Hanging Out

Hanging Out Mate


 bag - Limitee
boots - Angora by Adorable Project
Sunglasses - Cettas Corner

I choose to have a simple make-up for Hangin' out today.
Hanya mengaplikasikan sun screen, loose powder, peach blush on, dan eyeliner saja. 
tapi biar sedikit berbeda, kali ini saya memulaskan lipstick dengan warna coral.

*tadaaaaaa*


Hope you enjoy it ladies...
See you on my next post ;)

photograph & digital imaging : Me

Saturday, June 1, 2013

Sneek Peek; Hijabers Mataram 2nd Anniversarry

Hijabers Mataram Present :
2nd Anniversarry Hijabers Mataram & Launching Hijabers Mataram Hijab Tutorial Book
Ahad, 30 juni 2013
pukul : 09.00 - till drop
tempat : Lombok Plaza Hotel
info lengkapnya bisa cek di poster di bawah ini,
atau cek twitter Hijabers Mataram @hijabersmataram
Insyaallah akan seru acaranya hijabers,
sekalian jadi ajang silaturahmi kita sebelum memasuki bulan Ramadhan.
 See you there hijabers, insyaallah....


poster design by : Dina Hakim

Wednesday, May 22, 2013

Beauty Formula; Simple and Natural


Simple and natural is the right choose beauty formula for everyday activity. 
Terlihat simple dan natural untuk ke kantor, kampus ataupun hangout sama teman-teman sepertinya pilihan yang sangat tepat.
Untuk tampilan Simple and Natural kita cuma butuh Bedak, Lipbalm/Lipgloss, Blush On warna natural, eyeshadow warna natural. 
Untuk yang sering beraktifitas diluar ruangan, Sun screen/Sunblock jangan sampai terlupa lho.
***
 
Nah, biar wajah kita terlihat tetap cantik seharian saat beraktifitas, ada beberapa alat tempur yang perlu kita bawa di tas nih.

* Lip Balm
 Lip balm ini berfungsi untuk menjaga kelebaban bibir kita. Nggak mau kan bibir kita terlihat kering??? Supaya aman, kita bisa memilih lip balm yang tidak berwarna ataupun yang senada dengan warna bibir.

*Bedak
Untuk bedak, pilih yang jenisnya Compact Powder biar lebih praktis dibawa. Pilih yang warna senada dengan warna kulit wajah kalian ya...

*Body Spray
Nggak mau kan ditengah-tengah aktifitas kalian ada "bau-bau" kurang sedap??? iyuhhhh.
So, jangan lupa body spray harus "wajib" nggak boleh ketinggalan kalian bawa ya. Pilih aroma yang tidak menyengat. Aroma buah atau bunga bisa jadi pilihan kamu.


So, goodbye wajah lusuh....
 


Friday, May 3, 2013

Style Inspiration; My Bol(D) colour

Holla hijabeib :*
dipostingan kali ini lagi-lagi menampilkan outfit dengan unsur warna RED
yup... my most favourite colour is RED.
dipadukan dengan warna Hitam dan diberi sentuhan abstract pattern membuat bold style kali ini tidak membosankan.
tambahkan aksesoris (headpiece) ber-aksen bulu menambahkan kesan elegan :)



My Outfit : Haura Black Veil (@dailyhijab) | Red Wave Top (@dailyhijab) | Abstact Pants (@TokoQta)
Headpiece (@CettasCorner) | Bangles (@ShandydnahS)
Mini Box Bag (Strawberry) | Red Wedges (@FRDLHakim) 


Photograph by @FRDLHakim
Digital Editor : @Dinahakim13
MakeUp : @Dinahakim13

Saturday, April 27, 2013

Style Inspiration; Go Vintage

Assalamualaikum hijabeib...
postingan kali ini saya memilih tema: vintage
memilih untuk memadukan warna-warna seperti hitam,putih, dan maroon dalam outfit kali ini.
so, let's go vintage girls ^^
*sttt...ini pertama kalinya saya berani untuk menggunakan turban hijab style lho, not bad lah yaa ^^
what i wear :
insta turban maroon - @dailyhijab
basic dress black - @dailyhijab
vintage top - vintage market
black platform shoes - uname
bag - my sister

photograph : Dila Hakim
digital editor : Dina Hakim

Thursday, April 18, 2013

Style Inspiration; Lazy Sunday

 Sunday morning it's time to shoping... 
wear a simply casual style, and let's go to market ^^


Saturday, April 6, 2013

Daily Hijab Tutorial #9

Hai hijabeib....
i just upload my new hijab tutorial on my Youtube channel
let's see here DailyHijabTutorial #9

in this hijab tutorial i just wear square hijab paris, just a simple style
the new way to wear your square hijab paris
  hope you enjoy it girls...

Family Trip... Bahagia Itu Sederhana

Kali ini liburan kami memutuskan untuk pergi ke daerah Tanjung, Lombok Utara
tujuannya adalah.... wisata kuliner! Hunting Sate Tanjung yang super lezat itu
perjalanan dari Mataram ke Tanjung cukup jauh juga, 
tapi biar gak terlalu capek let's take some picture sistaaa
 Sampai di tempat penjualan Sate Tanjung langsung pesan, makan dan kenyang alhamdulillah...
sayang, krn terlalu laper jadi lupa deh buat foto penampakan sate tanjung itu seperti apa...
tapi buat yang penasaran apa sih itu Sate Ikan Tanjung
ini ada foto dari klick here
yummieeee
Malimbu 2
 dan malamnya sempatin mampir ke salah satu tempat makan di Mataram yang lg hits di twitter... hihihihi

anyway... have a nice weekend deariesss
*kiss*

Daily Style; Blue Ocean feat Brown Earth

Finally i have a time to update my blogpost...
so sorry dearies, long time i haven't update my blog
i spent my time to create my new project (coming soon)
exicted girls....
***
Ini sebenarnya foto-foto waktu liburan bulan februari lalu (baru sempat di posting) hihihi...
trip liburan kali ini me and my sista's mutusin buat pergi swiming @ Kura-kura Mataram
 Sengaja pergi dihari jum'at...soalnya sepi pengunjung kan hihihi



 My Outfit :
scarf - ZARA (from Mbak Dian)
Hanaah blue inner - @Dailyhijab
Blue Waterfall Top - @Dailyhijab
Choco Pants - @Dailyhijab
Choco Flatshoes - i borrow from My Sista Dila



setelah lelah berenang, kami memutuskan untuk having lunch di D'SUSHI yang letaknya di seberang KURAKURA... tinggal jalan kaki sedikit deh...
Pilih-pilih menunya...

it's my recomend : Tuna Sashimi *nyammm*